企业绩效管理网

 找回密码
 立即注册

QQ登录

只需一步,快速开始

查看: 992|回复: 8

Web Problems again

[复制链接]

86

主题

397

帖子

596

积分

高级会员

Rank: 4

积分
596
QQ
发表于 2014-6-29 13:51:33 | 显示全部楼层 |阅读模式
Hello All,

When trying to access any application I get the following error:

Operation Failed

--------------------------------------------------------------------------------

System has encountered a problem while handling your request.
Please try again.
If you keep having trouble, please contact your system administrator for assistance.


--------------------------------------------------------------------------------
Anyone got any Ideas ?

Regards


Lee
回复

使用道具 举报

85

主题

408

帖子

596

积分

高级会员

Rank: 4

积分
596
QQ
发表于 2014-6-29 15:32:18 | 显示全部楼层
The best place to start is the TM1Web Logs. The tm1web.log will get generated under inetpubwwwroottm1weblog folder.

If this does not give you any good information you can change the logging details. I have not tested this yet, I got these directions from support a while back. The basic log was enough to fix my issue.

1. Open the web.config file in a text editor, such as Microsoft Windows
Notepad.
2. Locate the following section of code under <log4net>
<level value="ERROR" />
3. Change the 芒???level value芒??? to value= DEBUG.
4. Delete the following filter lines 茂?鸥 This step is not documented
     <filter type="log4net.Filter.LevelRangeFilter">
       <acceptOnMatch value="true" />
       <levelMin value="INFO" />
       <levelMax value="FATAL" />
     </filter>
5. Save web.conf
回复 支持 反对

使用道具 举报

70

主题

390

帖子

554

积分

高级会员

Rank: 4

积分
554
QQ
发表于 2014-6-29 16:51:07 | 显示全部楼层
the webserver should give more detailled information about the error when you open the website directly on the webserver. (connect remote to the server)

and check the logfiles on the server.
回复 支持 反对

使用道具 举报

73

主题

406

帖子

585

积分

高级会员

Rank: 4

积分
585
发表于 2014-6-29 16:56:14 | 显示全部楼层
Thanks for your replies,

I have had a look in the Web config file but could not see the coding you mentioned.

The error now only applies to some of the application files ?????

Some work fine the other don't.

Anything else I can try ?

Regards


Lee
回复 支持 反对

使用道具 举报

74

主题

428

帖子

599

积分

高级会员

Rank: 4

积分
599
QQ
发表于 2014-6-29 16:57:11 | 显示全部楼层
Hi Lee,

Did this issue get resolved?

I am facing the same error with one of the active forms now..

Thanks!
回复 支持 反对

使用道具 举报

85

主题

414

帖子

607

积分

高级会员

Rank: 4

积分
607
QQ
发表于 2014-6-29 16:57:27 | 显示全部楼层
I am having exactly the same problem. Any solutions yet?

I have a TM1 server and a BI server which is used as the web server. I am suspecting it might be related to the distributed environment. Any thoughts?
回复 支持 反对

使用道具 举报

86

主题

402

帖子

589

积分

高级会员

Rank: 4

积分
589
QQ
发表于 2014-6-29 17:52:07 | 显示全部楼层
I encountered that problem before when accessing a websheet, even if i try to republish it still doesn't get resolve, I have to re-upload the websheet again.

I also encountered this problem during login, I'm not sure if its a security issue or a request issue between the application serve, web server & the accessing unit. The error message was gone after Matt's advise on the security setting of the Web however I'm still having problem with it comes to the application load. But that's my experience when it comes to that error.
回复 支持 反对

使用道具 举报

73

主题

386

帖子

554

积分

高级会员

Rank: 4

积分
554
QQ
发表于 2014-6-29 18:12:52 | 显示全部楼层
I had a similar problem on my windows 7 TM1 9.5 setup....

I was getting the following error in in TM1web.log file...

System.UnauthorizedAccessException: Access to the path 'C:inetpubwwwrootTM1WebExExcelSheet62930876021.xls' is denied.

The problem was casued by file permissions and security on the TM1WebExExcelFiles directory.
I set the IIS_IUSRS group to have WRITE permissions and the problem went away.
回复 支持 反对

使用道具 举报

66

主题

394

帖子

543

积分

高级会员

Rank: 4

积分
543
QQ
发表于 2014-6-29 18:28:38 | 显示全部楼层
I got this error when I was messing with the config file:

In trying to solve my 9.5.1 integrated login problem on the web I tried the

ServicePrincipalName=<service account>

setting in the config file and afterwards I was getting the Operation Failed on most, but not all, my websheets and forms.

I removed the argument in the config, rebooted the server, iis, excel service and the links worked again.


Still working integrated web login

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
回复 支持 反对

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

QQ|手机版|小黑屋|企业绩效管理网 ( 京ICP备14007298号   

GMT+8, 2019-6-25 21:37 , Processed in 0.177726 second(s), 12 queries , Memcache On.

Powered by Discuz! X3.1 Licensed

© 2001-2013 Comsenz Inc.

快速回复 返回顶部 返回列表