企业绩效管理网

 找回密码
 立即注册

QQ登录

只需一步,快速开始

查看: 271|回复: 1

Copy data betw 2 versions in a cube - stack overflow ...

[复制链接]

86

主题

402

帖子

589

积分

高级会员

Rank: 4

积分
589
QQ
发表于 2014-3-17 23:33:58 | 显示全部楼层 |阅读模式
Hi all,

I have a simple TI that copies data from Version A to Version B within the same cube. This cube does NOT have any rules. When I run this TI, it encounters a stack overflow error and hence, nothing is copied. The only temp subset that is created for this TI is for Version dim. I was using 10.1.

Since there is no rules, how can this stack overflow had happened? The funny thing is, I then modified the TI to specifically copy a cell point from Ver A to Ver B, and it worked!

I have a friend who is also experiencing the same issue, but he is using 9.5.2 FP2. In his case, the cube has quite a lot of rules and it entails feeding closing balance into the opening balance of next month. I thought the stack overflow issue is due to such rules and feeders. Thus, I thought it can be resolved by first unloading the rules in Prolog before copying the data.

Anyone else has similar issues? How can we resolve this?

Look forward to your advice!

harry
回复

使用道具 举报

70

主题

357

帖子

523

积分

高级会员

Rank: 4

积分
523
QQ
发表于 2014-3-18 00:45:17 | 显示全部楼层
My bad, my developer gave wrong info. There's rule and it's due to feeder chain. The next period attribute is not set properly thus resulting in stack overflow.
回复 支持 反对

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

QQ|手机版|小黑屋|企业绩效管理网 ( 京ICP备14007298号   

GMT+8, 2020-11-27 14:45 , Processed in 0.100930 second(s), 13 queries , Memcache On.

Powered by Discuz! X3.1 Licensed

© 2001-2013 Comsenz Inc.

快速回复 返回顶部 返回列表