企业绩效管理网

 找回密码
 立即注册

QQ登录

只需一步,快速开始

查看: 455|回复: 2

Passing Parameters values through Action Button

[复制链接]

70

主题

437

帖子

587

积分

高级会员

Rank: 4

积分
587
QQ
发表于 2014-3-17 22:55:49 | 显示全部楼层 |阅读模式
Hi
I am using Action button to pass parameters from Source.xls file to Target.xls file. But Target.xls is not showing any values.

Action: Goto another Worksheet

Process tab: Get Process info from Worksheet option selected

In the advanced Option

I have given Source Type: Value Source Object =A3
Target Type: Range Target Object =A3

Calculation: None

This just passing a value from Cell A3 Source.xls to Cell A3 Target.xls

regards,

Abi
回复

使用道具 举报

84

主题

404

帖子

593

积分

高级会员

Rank: 4

积分
593
QQ
发表于 2014-3-18 00:44:25 | 显示全部楼层
Abinaya wrote:I have given Source Type: Value Source Object =A3
Target Type: Range Target Object =A3
I you enter just A3 (instead of =A3) in the target then I think this will work.

This is because you want the value in A3 in the source to be the value in A3 in the target. NOT that you want the value in A3 in the source to be the value of whatever cell is specified in A3 in the target.
回复 支持 反对

使用道具 举报

87

主题

428

帖子

615

积分

高级会员

Rank: 4

积分
615
QQ
发表于 2014-3-18 02:19:03 | 显示全部楼层
Thanks. It worked.  

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
回复 支持 反对

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

QQ|手机版|小黑屋|企业绩效管理网 ( 京ICP备14007298号   

GMT+8, 2021-9-17 22:13 , Processed in 0.096208 second(s), 11 queries , Memcache On.

Powered by Discuz! X3.1 Licensed

© 2001-2013 Comsenz Inc.

快速回复 返回顶部 返回列表