企业绩效管理网

 找回密码
 立即注册

QQ登录

只需一步,快速开始

查看: 409|回复: 1

TM1Web install problem - No Display

[复制链接]

91

主题

437

帖子

644

积分

高级会员

Rank: 4

积分
644
QQ
发表于 2014-3-17 13:25:15 | 显示全部楼层 |阅读模式
While testing install of TM1 9.4 MR1, all seem to go well until iexplorer tried opening http://localhost/TM1Seb/TM1WebMain.aspx

O/S = XP 2002 SP2
XL = 2003 SP3
Browser = IE 7
IIS = 5.1
ASP.NET = 2.0
.Net Framework = 2.0
TM1 Server = planning sample

Server & Perspectives run fine.
TM1Web opens a pop-up window:- "Login to TM1 Server - Windows ..."
and after Log In, IE displays a clean white page with nothing on it!

Things I've tried so far:-
Restarted IIS, Checked default anonymous access to default web page, Added folder security for 'Everyone' all access to Inetpub.. directories, started tm1top and found the user for TM1Web was logged in, rebooted pc and started again..

I haven't found any documentation on versions required to run MR1. Has anyone had any success with the combination above or whether it's not even compatible

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
回复

使用道具 举报

62

主题

411

帖子

557

积分

高级会员

Rank: 4

积分
557
QQ
发表于 2014-3-17 15:48:31 | 显示全部楼层
well, being a web newbie - i only had research to rely on.
anyway, after putting on FP1 and serveral combinations of folder permissions, anonymous login, web.config ...
it think the real problem was just opening the wrong page   

~..TM1WebTM1WebLogin.aspx

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
回复 支持 反对

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

QQ|手机版|小黑屋|企业绩效管理网 ( 京ICP备14007298号   

GMT+8, 2020-10-29 09:32 , Processed in 0.123914 second(s), 12 queries , Memcache On.

Powered by Discuz! X3.1 Licensed

© 2001-2013 Comsenz Inc.

快速回复 返回顶部 返回列表