企业绩效管理网

 找回密码
 立即注册

QQ登录

只需一步,快速开始

查看: 410|回复: 2

Change sort of columnns in TM1Web

[复制链接]

74

主题

421

帖子

580

积分

高级会员

Rank: 4

积分
580
QQ
发表于 2014-3-17 07:20:41 | 显示全部楼层 |阅读模式
Hello,

is it possible to change the sort of the elements on different columns and asc/desc?
In Excel I do have the Name SL01FILT wich can be changed to changed the sorting. But how can I do that in TM1Web?

Thanks a lot,

Toto
回复

使用道具 举报

78

主题

397

帖子

582

积分

高级会员

Rank: 4

积分
582
QQ
发表于 2014-3-17 08:36:53 | 显示全部楼层
Hi Toto,

When a websheet is uploaded to the web there is no idea of selecting a column and doing a dynamic sort, however, there are a number of different ways to achieve this,

1. Static Subsets - create a subset in the order required, asc  or desc or any order at all; and then reference this via formula for the row data with subnm
this enables a user to input the "sort name" or enter a 1 next to the appropriate sort.

2. Action Buttons - when a dynamic sort is required, allow the user to enter which columns are required to be sorted and in which order, then click on an action button, the action button TI would then create an appropriately ordered subset.

HTH
Neil
回复 支持 反对

使用道具 举报

73

主题

375

帖子

530

积分

高级会员

Rank: 4

积分
530
QQ
发表于 2014-3-17 08:43:42 | 显示全部楼层
Hello Neil,

thanks a lot for your answer. Does this only work for active forms or for slices as well?

I am using 9.5.1. When I export a slice it is always generated as classic slice. For the row it seems that I have a static list of elements. So here I could not change the order, correct?

Thanks!
回复 支持 反对

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

本版积分规则

QQ|手机版|小黑屋|企业绩效管理网 ( 京ICP备14007298号   

GMT+8, 2020-7-6 03:56 , Processed in 0.228571 second(s), 17 queries , Memcache On.

Powered by Discuz! X3.1 Licensed

© 2001-2013 Comsenz Inc.

快速回复 返回顶部 返回列表